Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Krabi Tipa Resort - SHA EXTRA PLUS oferă un refugiu pe plajă, fiind situat in mijlocul vegetației luxuriante, la numai cativa pasi de plaja Ao Nang. Proprietatea pune la dispozitie unităti de cazare confortabile si servicii prietenoase.

Camerele sunt decorate cu mobilier din lemn și au balcoane mari unde vă puteti relaxa si admira peisajul. Fiecare cameră oferă aer condiționat, apă imbuteliată in fiecare zi și room service.

Puteti să faceti o baie in piscină sau să vă răsfățați cu un masaj tradițional thailandez. Oaspetii care doresc să navigheze pe internet sau să trimită e-mailuri celor de acasă au la dispozitie internet wireless.

Dacă doriti să explorati insula, puteti să inchiriati o masină sau o bicicletă sau să solicitati informatii personalului amabil al complexului Krabi Tipa Resort - SHA EXTRA PLUS. Printre alte facilități oferite de proprietate se numără un loc de joacă si o piscină separată pentru copii.

Vă puteti satisface pofta de mancare la restaurant, care serveste o selecție delicioasă de specialităti thailandeze și preparate internaționale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie