Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pakasai Resort by Tolani - SHA Extra plus se află in mijlocul unei grădini tropicale, in apropiere de plaja Aonang din orasul Krabi, si oferă unităti de cazare confortabile si o serie de facilităti.

Camerele au podea din lemn si balcon mare cu vedere la vegetatia luxuriantă. Printre alte facilităti sunt disponibile aer conditionat, DVD player si baie privată cu dus.

Oaspetii se pot relaxa si pot uita de griji inotand in piscina infinită cu apă dulce de pe acoperisul complexului Pakasai. De asemenea, se pot destinde savurand o băutură răcoritoare de la cafeneaua de langă piscină cu vedere la mare. Pentru a scăpa de stres si pentru relaxarea trupului, oaspetii pot vizita centrul spa Adora, care oferă o selectie de masaje, precum si tratamente corporale si aromoterapie de inviorare.

Printre alte facilităti oferite de Pakasai Resort by Tolani - SHA Extra plus se numără un centru de fitness complet utilat, cu bar de sucuri, o mică bibliotecă si biciclete montane pentru a explora zona. Oaspetii vor incerca zilnic dulciuri traditionale thailandeze si ceai de plante si pot participa la diverse activităti la proprietate, cum ar fi demonstratie de confectionare obiecte de artizanat thailandez si dansuri populare thailandeze.

Oaspetii pot savura un bufet cu specialităti thailandeze si internationale la restaurantul Dalah. Localul serveste si cele mai proaspete fructe de mare si specialităti din sudul Thailandei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie