Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Pavilions Anana Krabi

Descriere

Oferind cazare de 5 stele, Anana Ecological Resort Krabi-SHA Extra Plus este situat pe plaja Ao Nang, la 3,3 km de stadionul de box Ao Nang Krabi și la 9 km de muntele Dragon Crest. In zona din jurul proprietății există diverse puncte de interes populare. Proprietatea oferă o recepție cu program non-stop, room service și un depozit de bagaje. Conexiunea WiFi este gratuită in intreaga proprietate.

Toate unitățile de cazare includ o zonă de relaxare, un minibar și un TV cu ecran plat. Camerele au o baie privată cu articole de toaletă ecologice gratuite, iar unele camere se bucură de o terasă. Fiecare cameră are un birou.

Anana Ecological Resort Krabi-SHA Extra Plus oferă o piscină in aer liber.

Proprietatea este la 5 km de restaurantul Krua Thara, specializat in fructe de mare, și la 2 km de Ao Phai Plong. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Krabi, situat la 17 km. La cerere, sunt disponibile servicii de transfer cu ricșe motorizate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie