Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Oferind vederi spectaculoase la portul Colombo și la Galle Face Green, The Kingsbury este un hotel de 5 stele din Colombo, care oferă cazare regală și o mare varietate de opțiuni de luat masa somptuoase.

Situat in inima capitalei comerciale a țării, Kingsbury Colombo se află la mică distanță de puncte de atracție precum World Trade Center și portul Colombo, precum și de atracții populare, cum ar fi complexul comercial Dutch Hospital și Galle Face Green. Aeroportul Internațional Bandaranaike este la aproximativ 33 km.

Amenajate elegant, dar cu gust și spațioase, camerele au ferestre supradimensionate, oferind vederi uluitoare la portul Colombo și la Galle Face Green. Luminoase și aerisite, acestea sunt dotate cu TV prin cablu, minibar și facilități pentru prepararea de ceai și cafea. Fiecare cameră are o baie privată din marmură.

Oaspeții se pot relaxa in piscina in aer liber, se pot relaxa la Senses Spa sau se pot antrena la sala de sport bine echipată. Serviciul de majordom 24 de ore din 24 asigură o relaxare imaculată in orice moment.

Kings Steakbar, care este fidel numelui său, oferă plăci rare de friptură potrivită pentru regalitate, provenite din SUA, Noua Zeelandă și Australia. Produsul tradițional de patiserie spaniol Churros iși dă numele patiseriei pline cu dulciuri delicioase, in timp ce pentru a implini pofta de fructe de mare, The Ocean servește cele mai proaspete platouri de fructe de mare. Harbour Court se extinde la nivel global, cu preparate internaționale servite toată ziua, iar Honey Beach Club se mișcă in ritmul vibrațiilor grozave de plajă, in timp ce Tavern oferă preparate locale la prețuri competitive. Pentru cunoscătorii de mancare chinezească, bucătarii chinezi rezidenți de la Yue Chuan vor arunca mancăruri cantoneze și sichuane din meniul său nou-nouț.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie