Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Bun venit la The Palms!

Situat in orașul pitoresc Beruwala, Sri Lanka. Palms oferă un paradis tropical cu Oceanul Indian strălucitor ca fundal.

Explorați frumusețea imprejurimilor, răsfățați-vă cu bucătăria rafinată și experimentați ospitalitatea caldă care vă va face șederea cu adevărat memorabilă.

The Palms stabilește punctul de referință pentru excelență cu camerele Deluxe și Suite. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat și sunt dotate cu minibar, seif și TV prin satelit, băi private și avantajul suplimentar de vedere exclusivă la grădină sau la mare.

Restaurantul in aer liber de la Palms oferă o simfonie de arome care variază de la tapiseria bogată a specialităților din Sri Lanka pană la alura globală a bucătăriilor internaționale. Iubitorii de fructe de mare pot avea o experiență de luat masa in aer liber la restaurantul nostru cu fructe de mare. Alte opțiuni de luat masa includ un bar și o cafenea.

The Palms oferă o gamă largă de experiențe, de la centrul nostru de wellness la activități recreative și divertisment. Avem, de asemenea, spații interioare și exterioare dedicate pentru a găzdui nunți, evenimente și adunări mici.

Aeroportul Internațional Bandaranaike este la 107 km de The Palms, Beruwala

Fort Resorts, pentru un sejur memorabil.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie